Realizacija i vrste kredita u Hrvatskoj
Banka i Kredit
GOSPODARSKO KREDITNA BANKA
Blog
utorak, lipanj 5, 2007
Želite novu plazmu, a još niste otplatili ni kućno kino? Bacili ste oko na novo odijelo i želite ga platiti sljedeći mjesec jer još otplaćujete tečaj dizajna za kćer? Ili ste odabrali mjesto za ljetovanje, ali plaćate karate za klince, pa bi vam lakše bilo odmor otplatiti na rate? Dosad ste za takvo što trebali više kartica, a sada trebate samo jednu
 go!card.

S go!card, novom MasterCard kreditnom karticom Zagrebačke banke, vi ste potpuni gospodar svojih troškova i ništa vam više ne stoji na putu: gdje god i kako god, vaš go!card vam je na raspolaganju. A kako i ne bi, kad su u jednoj kartici sadržane sve kartice koje će vam ikad trebati!

go!card je “3 u 1” kartica:

 • kreditna kartica
 • kartica s odgodom plaćanja
 • kartica s obročnom otplatom (bez kamata i naknada)
  Što znači biti nezaustavljiv!

IMATI NA RASPOLAGANJU IZNOS
S KOJIM UVIJEK MOŽETE RAČUNATI!
 


jednostavnost Možete raspolagati iznosom i do 80.000 kuna! Korištenje kartice umanjuje raspoloživi iznos, a sa svakom otplatom već učinjenih troškova on se obnavlja upravo za taj uplaćeni iznos!
Ovisno o visini vašeg oročenog garantnog depozita i/ili INtegra uloga, raspoloživi iznos može biti i veći od od 80.000 kuna.

 

KORISTITI go!card KAO KREDITNU KARTICU!
 


kreditna kartica Otplaćujete ugovoreni mjesečni iznos koji se definira kao postotak od ukupno učinjenih troškova: kamata je samo 5% u promotivnom razdoblju do 01. 09. 2007., odnosno nakon tog datuma 12% godišnje. Troškove možete otplatiti i tako da ih podijelite na određeni broj mjesečnih rata koje svaki mjesec dospijevaju na naplatu (maks. 36 rata).

 

PLAĆATI S ODGODOM!
 


odgoda plaćanja Ako vam više odgovara, troškove učinjene tijekom određenog mjeseca možete platiti u cjelokupnom iznosu 30 dana kasnije. Tada vaš go!card funkcionira kao klasična kartica s odgodom plaćanja

 

                KORISTITI go!card KAO KARTICU ZA OBROČNU OTPLATU!
 


obročna otplata Na posebno označenim prodajnim mjestima možete kupovati putem obročne otplate, i to bez naknade i bez kamata. Na raspolaganju vam je iznos do 60.000 kn (ovisno o vašem raspoloživom iznosu), a otplaćivati možete na 2-12 mjesečnih obroka.
  BIRATI KADA ŽELITE PLATITI!
 


odgoda Uz go!card vi ste gospodar svojih troškova - možete birati čak i datum dospijeća plaćanja, koji može biti bilo koji dan do 28. u mjesecu.
  PODIZATI GOTOVINU NA BANKOMATIMA!
 


gotovina Na bankomatima u zemlji i inozemstvu možete podići gotovinu u iznosu do 5.000 kn mjesečno.
  KORISTITI KARTICU GDJE GOD ŽELITE!
 


bez granica S obzirom na to da se radi o MasterCardu, go!card prihvaćaju svuda u svijetu - na više od 24 milijuna prodajnih mjesta!
  NE PLAĆATI NI ČLANARINU NI UPISNINU TIJEKOM PRVE GODINE KORIŠTENJA!
 


dodatna pogodnost Nakon prve godine korištenja, članarina iznosi 200 kuna.


Ako ste korisnik paket-računa “1 ZA SVE”, ovisno o odabranom modelu paket-računa, nakon prve godine ne plaćate članarinu ili ostvarujete 50% popusta.

  Nezaustavljivost nije jedina prednost!

 • mogućnost odabira načina otplate učinjenih troškova:

  1. prema postotnom iznosu od 5% - 95% (minimalno 5%, zaokruženo na 5%, 10%,15%…) ili

  2. prema broju rata (broj rata određuje se prema Vašem izboru, max. 36 rata za standardnu,  odnosno max. 60 rata za osiguranu go!card kreditnu karticu)
    

 • kako biste postali vlasnikom go!card kreditne kartice nije vam potreban tekući račun otvoren u Zagrebačkoj banci 

 • mogućnost izdavanja go!card kreditne kartice bez instrumenata osiguranja kredita (bez Suglasnosti o zapljeni primanja)

 • mogućnost ugovaranja trajnog naloga bez naplate naknade u promotivnom razdoblju do 01.10.2007. godine

 • pokriće osiguranja od nezgoda na putovanjima plaćenim go!card kreditnom karticom. Pokriće osiguranja odnosi se na supružnike i djecu do 25 godina, ako je i za njih plaćeno go!card kredinom karticom.

Detaljnije informacije možete dobiti u poslovnicama Zagrebačke banke te pozivom na besplatni info telefon 0800 00 24.

banka-kredit @ 09:53 |Komentiraj | Komentari: 0
PRIMORSKA BANKA
Brojač posjeta
294423
Index.hr
Nema zapisa.